Gouden Kettingen

Posted

Gouden kettingen kunt u zelf dragen, maar het kan ook zijn dat u ze niet mooi vindt maar ze toch in huis heeft. Verder hopen wij U te mogen begroeten in onze andere webwinkels zoals: en waar wij zowel nieuwe juwelen als tweedehands sieraden aan bieden gouden ketting in goud met diamant of in Zilver 925 Sterling Zilver. De jongeman heeft de ketting vermoedelijk verloren ter hoogte van Dixons tijdens een schermutseling. Vermoedelijk is tijdens deze actie de ketting kapot getrokken en op de grond beland.

Maak Uw keuze tussen onze gouden kettingen,colliers 18k door te klikken op de gewenste foto of omschrijving van ketting Goud 18K", "collier goud dames"of Gouden kettingen voor heren of dames. U kunt ook winkelen of selectie maken op prijs en/of op kleur van gouden ketting /collier legering aan de linkerzijde van de web site. U kunt ook de Goud Ring Maat selectie maken (bovenaan winkel) en op maat kopen van Uw kettting,collier goud in combinatie met Uw Ring. Voor het aanschaffen van een gouden ketting of sieraden in het algemeen bent u bij Trendjuwelier aan het juiste adres.

Vaak zal iemand er dan voor kiezen om goud in te kopen tegen een interessante goudprijs en ze vervolgens bij stijgende koersen weer met winst door te verkopen. Bent u zuinig op uw gouden ketting, dan kunt u deze natuurlijk altijd weer door ons laten inwisselen. Wellicht bent u nu benieuwd wat uw gouden ketting eigenlijk waard is. Kom daarom binnenkort eens langs en laat uw gouden ketting taxeren. Wij zijn na een taxatie van de gouden kettingen en taxatie van uw goud namelijk instaat om deze van u over te kopen. Wij hebben zowel een categorie: Gouden kettingen 18k als 18k slaven armbanden met of zonder Zirkonia voor dames als gouden Unisex kettingen voor mannen en vrouwen.

Omstreeks 23.30 was hij met zijn vriendin op weg naar huis toen ze lastig gevallen werden door twee mannen van 32 en 33 jaar uit Hoogeveen. De jongeman heeft inmiddels contact gehad met beide heren en die beweren dat zij de ketting niet hebben en deze ook niet hebben gezien. Als iemand afgelopen zondag een gouden ketting heeft gevonden, of u kent iemand die er n gevonden heeft.

Comments (0)

Add Comment
Comments Options
Sort comments by:

blog archive


get in touch

You must login or register in order to get in touch.